
Sevgili arkadaşlar merhaba, benim adım Nazlı, size kısa bir zaman önce başımdan geçen ama bir yandan da asla ve asla unutamadığım bir seks deneyimimi anlatmak isterim. Aslında ben o dönem için bunu her ne isteksiz yapmış olsam bile daha sonra bana sunulanlar sayesinde de seks konusunda her daim istekli olmaya başladım. Bunu size anlatacağım, ben bu arada 30 yaşında tam bir kadınım ve bir firmada muhasebe bölümünde çalışıyorum. İşimde gerçekten de son derece başarılı bir bayanım ve hatta bunu neredeyse bütün firma zaten biliyor. Zira bakıldığı zaman hem son derece çekici, yani seksi bir kadın olmam hem de çok sevecen olan yaklaşımlarım sayesinde muhasebe konusunda tüm firma gerekli olan bilgileri benden her zaman için alıyorlardı.
Bu durumdan zaten firmanın ve bizim bölümün muhasebe müdürü son derece memnundu. Ancak şöyle bir sorun vardı, bu adam bana arada sırada benden inanılmaz hoşlandığını falan da söylüyordu. Ancak benim ondan yana pek gönlüm yoktu, o bana sürekli bir şeyler dediği zaman ben ona ‘benim erkek arkadaşım’ var diyor ve başımdan savıyordum. Ancak zaman geçtikçe bende daha net biçimde anladım ki bu adam aslında beni kafaya fena halde takmıştı, illa benimle olacak ve bana sahip olacaktır, bu artık çok belliydi. Bu yüzden de ister istemez bende aslında ondan biraz korkar hale gelmiştim denebilir. Özellikle son haftalarda sebepsiz yere bana mesai yazıyor ve firmada kalma süremi daima uzatıyordu. Yine bu şekilde olan günlerden bir gün maalesef geç çıkmıştım ama eve dönem konusunda o saatte dolmuş kalmamıştı. Bu nedenle de durakta tek başıma kalmıştım, ancak aksi gibi de üzerimde para falan da yoktu, yani taksi çağırma şansım yoktu. Daha sonra ben ne yaparım diye düşünürken siyah renk bir araç durağa yanaştı, pencereyi açtı, bir baktım bizim firmanın muhasebe müdürüydü. Bana ‘eve bırakayım istersen seni’ dedi. Aslında bu adamın niyetini her ne kadar biliyor olsam bile o saatte başka da çarem olmamasından dolayı kabul ettim ve arabaya bindim.
Yine aynı şekilde eve giderken benden çok hoşlandığını ve en sonunda her ne olursa olsun bana sahip olacağını bir kez daha ama bu kez çok daha ciddi biçimde söyledi. Bende artık dayanamadım ve onu tersledim, kızdım. Ardından da bu konu nedeni ile arabanın içinde tartışmaya başladık. Adam bugüne kadar görmediğim şekilde çok kızdı ve bana inanılmaz sinirlendi. Bir anda yolu değiştirdi ve şehir dışında kimsenin olmadığı izbe bir ağaçlık gibi yere getirdi. Hemen beni zorla arabadan indirdi ve kalın aletini çıkarıp zorla ağzıma soktu ve benden sakso çekmeme istedi. Gerçekten de çok korkmuştum, elimde olmayan şeyleri yapmak zorunda kalıyordum.
Ancak buna mecburdum, çünkü ben işin ileri gitmesinden ve bana farklı şekilde davranmasından korkuyordum. Bu nedenle de benden ne istese maalesef yapmak zorundaydım. Daha sonra benden tamamen üzerimi çıkartmamı istedi, bende yine aynı şekilde biraz da mecbur kalarak soyundum, beni aracın kaputunun üzerine yatırdı ve bir anda en özel bölgemi dil darbeleri ile yalamaya başladı. Aslında bunu zoraki yapıyordum yani elbette istemiyordum ama özellikle de kutumu yalamaya başlayınca açıkçası bende yavaştan zevk almaya başladım. Nihayetinde bu iş olacak gibiydi, bu nedenle de bende en azından zevk alayım diye düşündüm. O diliyle beni yalarken bana çok ama çok ayrı bir zevk geliyordu, zira inanılmaz ateşli yalıyordu.
Bu şekilde neredeyse 10-15 dakika kadar yaladıktan sonra bir anda kalın aletini bana sokmaya başladı, işte o anda o kadar muhteşem bir zevk alıyordum ki, açıkçası en başta bunu asla istemeyen ben, artık ‘hadi daha hızlı’ demeye başlamıştım. Ardından da müdür içime boşaldı ve bundan sonra onun olduğumu ve herhangi bir konuda ne isterse istesin sadece ona söylemem gerektiğini söyledi. Yani ihtiyacım ne varsa ‘benden isteyeceksin’ dedi. Ardından da zaten beni evime getirdi. Açıkçası uzun süredir kaçtığım ama bir yandan da korktuğum adam beni evime bıraktı. Beni bu arada evime bırakmadan evvel kendi evine önce götürdü, gerçekten de adamın evine resmen aşık olmuştum arkadaşlar. Her açıdan muhteşem görünen harika bir evi vardı. Bana hemen birlikte duşa girelim dedi, bende zaten içimden gelerek bunu artık kabul ettim ve duşa girdik. Duşta tekrardan dili ile en hassas yerimi yeniden yalamaya başladı ve bende aynı oranda zevke geldim.
Banyoda beni domaltarak kalın aletini tekrardan soktu ve bu kez çok daha sert ve seri bir şekilde beni becermeye başladı, o kadar hızlıydı ki resmen sesler geliyordu. Bende açıkçası beni o kadar sert beceren birinden zevk alıyordum, ardından yine içime boşaldı. Duşumuzu adlık ve bu kez onun yatak odasına geçtik. Ancak neden bilmiyorum ben doymadım ve halen daha onunla seks yapmak istiyordum. Uzun zamandan bu yana beni gerçekten de bu şekilde zevke getiren falan olmamıştı. Hemen kalın olan aletini ağzıma alarak önce güzelce kaldırdım ve daha sonra onunla 69 pozisyonuna geçtik. Birlikte birimizin en özel yerlerini deliler gibi yalamaya başladık. Adamı muazzam biçimde yalıyor ve bu sayede resmen onu kudurtuyordum.
Oda elbette benim şeftalimi yalıyor ve sert dil darbeleri ile kudurtuyordu. Daha sonra ben adamın kucağına çıktım, ardından da deliler gibi zıplamaya başladım. Gerçek anlamda o anda anladım ki adamda zevkten deli oluyor hatta inliyordu. Açıkçası o anda anladım ki, bu adam beni çok istiyormuş. Bu şekilde devam ederken adamda bir yandan da elleri ile dolgun memelerimi sıkıyordu, öte yandan da yalıyordu. İşte o anda arkadaşlar bunları yaparken bana verdiği zevki size asla ve asla anlatamam. Açıkçası dedim ya belki de zoraki olarak başladığım seksi artık çok büyük bir istekle yapmaya başladım. Resmen beni bayıltacak seviyede delice beceriyordu. Daha sonra ben onun önüne geçtim ve domaldım ancak bu sefer elim ile aletini aldım ve arkama dayayarak artık arkadan da bana sahip ol dedim. Aslında o da bunu istiyordu ama bana açıkça ‘olur ama aşkım çok acır’ dedi, bende ona asla ve asla sorun olmaz dedim.
Önceleri oldukça yavaşça soktu açıkçası ciddi anlamda acıyordu ancak kesinlikle dayanacaktım, çünkü biliyordum ki anal seksin verdiği zevki gerçekten de hiç bir şey vermiyordu. Daha sonra devam ederken yavaştan artık git gel yapmaya başladı, işte o anda da acı artık yerini gerçek anlamda muazzam bir zevke bırakmıştı. Uzun bir süre devam ettikten sonra tam boşalmak üzereyken aletini çıkardı ve ağzıma boşaldı. İşte o günden sonra artık iki sevgili olduk, firmada da maaşım arttı ve hatta kariyerimin zirvesine bu adam sayesinde çıktım diyebilirim, bu nedenle oldukça mutluyum.